×

Warning

Only registered users may add new posts, please login

Laat hier een berichtje achter!

Suzanne: Schimmel en amazone

Mijn opdracht was een tekening van mijzelf en een schimmel. Het eindresultaat is echt fantastisch! Het zachtaardige karakter van het paard komt duidelijk naar voren in de tekening. Het is net echt! Gea heel erg bedankt voor al je tijd en zorgen! Je tekening heeft een speciaal plekje in mijn huis gekregen.


Sunday, 01 March 2015
lisette caviahangout

Beste Gea, Ik ben nog steeds erg blij met de tekening die je gemaakt heb van mijn twee cavia's. intussen heb ik een mooie lijst erom heen gekocht en hangt hij mooi boven mijn bank lijkt net alsof mijn cavia's zo van mijn muur af kunnen lopen zo echt lijken ze,maar ook hun gezichts uitdrukking echt knap !!! tot de volgende opdracht en ik maak zekers reclame voor je op me site groetjes lisette 


Sunday, 20 April 2014
Janet

Hoi Gea,

Toen ik je mijn fries als opdracht heb gegeven, wist ik al dat hij erg mooi zal worden. Maar dat je ook nog zijn karakter naar voren hebt gebracht en deze mooie achtergrond hebt bedacht, maakt het nog meer compleet! Ik wil je heel erg bedanken, dat jij zo veel moeite in de tekening hebt gestopt en dat ik nu mijn fries bij me thuis kan hebben en het gevoel heb dat hij bij me is. Ik ga je aanbevelen! Ohja, en heel erg bedankt dat ik je eerste opdracht mocht zijn!

Groetjes,

Janet


Tuesday, 08 April 2014
Powered by Phoca Guestbook