Hieronder kunt u de standaardprijzen* vinden van een tekening in pastel. De daadwerkelijke prijs hangt af van een aantal factoren, zoals meerdere dieren op de tekening of een uitgebreide achtergrond. Extra's zijn per formaat opgenomen, en worden bij de standaardprijs opgeteld. De aanbetaling wordt mogelijk ook verhoogd bij extra's.

De prijzen zijn richtlijnen, vraag vrijblijvend naar de precieze prijs voor uw foto en de mogelijkheden! Andere maten ook mogelijk in overleg!


*Eén dier met eenvoudige achtergrond, of een landschap met eenvoudige details.

Wilt u een tekening in een ander materiaal dan pastel? Bekijk mijn pagina "Materiaal" voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend naar de prijzen! Daarnaast is er keuze uit twee soorten papier. Beide hebben hun voor- en nadelen, en verschillen in grootte van elkaar. Let op dat de tekening altijd iets kleiner wordt omdat niet tot de rand getekend kan worden.


Vrij werk (werk in portfolio waar geen "Opdracht" bij staat) is mogelijk ook te koop. Vraag naar de prijs als u interesse heeft.

 

Disclaimer:
Prijzen zijn exclusief verzendkosten en verpakkingsmateriaal.
De aanbetaling dient overgemaakt te worden alvorens er aan de tekening begonnen wordt.
U bent niet verplicht de tekening over te nemen als het eindresultaat u niet bevalt. U hoeft dan niet het resterende bedrag te betalen. U krijgt echter niet de aanbetaling terug.
U dient toestemming te hebben van de fotograaf om de foto na te laten tekenen, dat de tekening aan u verkocht wordt en dat deze online getoond wordt.

Formaat Maten (cm)
Mi teintes
Maten (cm)
Pastelmat
Standaardprijs Aanbetaling Per extra dier Uitgebreide achtergrond
A5 21 x 14,8
24 x 18 €30,- €10,- €5,- €5,-
A4 29,7 x 21
30 x 24 €40,- €15,- €5,- €10,-
A3 42 x 29,7
40 x 30 €55,- €25,- €10,- €15,-
A2+ 65 x 50
70 x 50 €100,- €40,- €15,- €25,-